Ik ben Sanne van Egmond en al sinds een aantal jaren werkzaam als psycholoog. Eenmaal in het werkgebied kwam ik al vrij snel tot de conclusie dat ik een sterke eigen visie heb en snel op zoek was naar een behandelmanier die bij mij past. Na mijn opleiding tot wandeltherapeut had ik de beste match gevonden tussen wie ik ben in mijn vrije tijd en op het werk. Lekker buiten zijn, opgaan in wat er op je pad komt en dat op een warme en prettige manier.

Zonder oordeel, aan de slag. Naast wandeltherapie heb ik ook opleidingen gevolgd in de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR, runningtherapie, familie opstellinen en reiki. De problematiek waar ik veel mee werk zijn o.a. depressie, angsten, zelfbeeld en/of zelfwaardering, persoonlijkheid, patronen doorbreken en trauma.

In mijn zoektocht naar een passende naam was ik op zoek naar iets wat stond voor beweging of groei. Een naam die staat voor dat gevoel wanneer je ergens mee aan de slag gaat en je merkt dat het je vooruit helpt. Dat je er weer energie van krijgt en uiteindelijk dus ook weer lekker in je vel gaat zitten. Toen ik eenmaal Flow in mijn hoofd had bleek dat het, hoe passend ook, ook staat voor een stroming in de positieve psychologie. Namelijk: volledig opgaan in je taak en uitdaging blijven opzoeken. En dat weerspiegelt dan weer perfect hoe ik ben als persoon, maar ook als professional!

Menu