Hallo!

Ik ben Sanne van Egmond en in 2013 afgestudeerd als psycholoog. Eenmaal in het werkgebied kwam ik al vrij snel tot de conclusie dat ik een sterke eigen visie heb en snel op zoek was naar een behandelmanier die bij mij past. Na mijn opleiding tot wandeltherapeut had ik de beste match gevonden tussen wie ik ben in mijn vrije tijd en op het werk. Lekker buiten zijn, opgaan in wat er op je pad komt en dat op een warme en prettige manier.

Sinds 2020 werk ik volledig in mijn eigen praktijk en zijn er ook verschillende behandelmogelijkheden bij gekomen. Welke vorm je ook kiest, ik ga zonder oordeel met jou aan de slag!

Werken met mij

Ik ben iemand die graag kijkt naar waar jij vastloopt. Ik geloof niet altijd in labels omdat ik denk dat die soms ook te beperkend zijn voor waar jij mee worstelt. En daarnaast zegt een label niks over wie jij als persoon bent. Ik werk dan ook niet met gestandaardiseerde protocollen en je krijgt bij mij ook geen behandeling die van te voren al van A tot Z vastligt. Hou je daar wel van? Dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Ik kijk vooral naar wat jij aangeeft nodig te hebben en combineer verschillende oefeningen en opdrachten uit verschillende protocollen. Jij bepaalt dus mede de inhoud.

Daarnaast verwacht ik ook dat jij je inzet voor je eigen proces. Natuurlijk heb ik ‘ervoor geleerd’ maar er is maar 1 iemand expert in ‘jou zijn’. Laten we dus kijken naar wat past bij jou en wat jij al WEL kan. Vandaaruit gaan we verder bouwen en zit je snel weer lekker in je vel. Teamwork waarbij jij het uiteindelijk weer zelf kan!