Ontdek je patronen

Ken je dat? Dat je het gevoel hebt dat je niet de baas bent over je eigen leven? Alsof je een passagier bent, in plaats van de bestuurder van de bus. Steeds weet je rationeel dat wat je doet eigenlijk niet handig is. Maar toch rij je op die andere weg. Alsof je heel hard roept vanaf de achterbank dat je linksaf wilt, maar de chauffeur toch rechts gaat. En dan naderhand je enorm rot voelen en balen dat het weer niet gelukt is om datgene te doen wat je van plan was. Tijd om daar verandering in te brengen, toch?

Om te weten hoe jij de juiste weg inslaat, moet je ook inzicht hebben in wat jouw patronen zijn. Tijdens een gratis verkenningssessie kijken we samen wat nu typische patronen en valkuilen voor jou zijn.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Eigenlijk heel simpel! Jij meldt je aan voor deze gratis sessie. we maken samen een afspraak (op de praktijk of digitaal) en ik stuur je een vragenlijst op. Deze deze stuur jij terug voor onze afspraak zodat ik de resultaten kan analyseren.

Tijdens ons gesprek geef ik je op een heldere wijze weer wat jouw coping stijlen zijn en welke valkuilen je hierbij kan hebben.

Ook ontvang je wat korte en concrete tips waarmee je alvast aan de slag kan!

Wil jij dus wat meer zicht op jouw patronen? En wie nu die chauffeur in je bus is? Schrijf je dan nu in! En let op: Ik heb elke week maar ruimte voor 1 gesprek. Dus wees er snel bij!

Ja ik wil deze verkenningssessie!

Durf jij te onderzoeken wat jouw patronen zijn? Zodat je eindelijk eens zelf achter het stuur kan zitten? Schrijf je dan nu in!

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Fill out this field
Menu