Online therapie

Waarom online therapie
Je bent al een tijdje op zoek naar de juiste hulp, in een vorm die bij jou past. Echter merk je:

  • Dat je therapie niet makkelijk kan combineren met je werk.
  • Je in het buitenland zit en daardoor niet naar een instelling kan komen.
  • Je niet graag in een wachtkamer zit of naar een instelling toe gaat.
  • Je om fysieke of andere redenen niet naar een instelling toe kan.

Dan is online therapie wat voor jou. In plaats van dat jij naar de instelling moet, komt de instelling digitaal naar jou. Online therapie is dus flexibeler en kan op welke locatie. Het enige wat je nodig hebt is een mobiel of laptop met een internet verbinding.

Wat houdt het in?
Online therapie is een vorm van therapie die eigenlijk precies hetzelfde verloopt als therapie bij een reguliere instelling. Het verschil zit echter in de manier waarop. In plaats van dat jij naar de instelling toe gaat, komt de instelling digitaal naar jou. Jij kan dus voor jezelf bepalen op welke plek jij graag therapie zou volgen. En ook op welk moment.

Ik maak gebruik van dezelfde technieken als wanneer je bij mij in de praktijk zou komen en samen gaan we dus aan de slag met de verschillende vraagstukken die passend zijn voor jou problematiek. Door middel van de moderne technieken die we tegenwoordig hebben, kunnen we samen een manier van communiceren afspreken die bij jou past. Daarnaast maar ik gebruik van een beveiligde digitale omgeving, waardoor er ook de mogelijkheid bestaat om verschillende opdrachten mee te geven die je zelfstandig gedurende de week kan oefenen.

Een goede reden dus om voor online therapie te kiezen, zodat jij alsnog met jezelf aan de slag kan. Zonder dat jij hiervoor jezelf fysiek naar een instelling moet verplaatsen.

Wat is het niet?
Online therapie is geen therapie vorm die ‘makkelijker’ is dan gewone therapie. En doordat het digitaal is, wil dat niet zeggen dat je bijvoorbeeld minder met je gevoel, lichaam etc. bezig bent. Inhoudelijk gaan we aan de slag, zoals dit ook in ‘gewone’ face 2 face gesprekken zal gebeuren.

Werkwijze:
Wil jij met jezelf aan de slag ondanks de beperkingen die je merkt ten opzichte van reguliere therapie? Dan is online therapie of coaching wat voor jou. Je kan kiezen uit een losse sessie, of voor een strippenkaart. Een sessie online therapie duurt een uur.

We maken vooraf altijd even kennis om af te stemmen of ik je kan helpen en of je hulpvraag is geschikt voor online therapie. Ook stuur ik vaak een vragenlijst op van te voren. Zowel de intake als de vervolgafspraken vinden vervolgens online plaats. Hiervoor gebruik ik een online platform dat volledig voldoet aan de AVG voorwaarden waardoor we veilig aan de slag kunnen. Jij hebt enkel een laptop of telefoon nodig met een camera en microfoon.

Investering:

Je kunt de sessies of per keer betalen of je neemt een strippenkaart. Voor de actuele prijzen van een enkele sessie verwijs ik je naar de pagina ‘tarieven & vergoedingen‘. Omdat het voor mij fijn is om maar één keer een factuur te maken en het voor jou fijn is om wat korting te krijgen, is het ook mogelijk om een strippenkaart af te nemen. De prijzen zijn dan als volgt:

  • Basic: een intake & 6 sessies van €665 voor €630
  • Standaard: een intake & 8 sessies van €885 voor €787.50
  • Uitgebreid: een intake & 10 sessies van €1045 voor €935
Direct aanmelden!
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Fill out this field
Select an option

*verplicht veld

Menu