Reguliere therapie

Wat is reguliere therapie?
Wanneer je liever gewoon therapie in de spreekkamer hebt, dan past reguliere therapie goed bij jou. Gewoon op de praktijk, zoals bij de grote instellingen. Je kan onder andere bij mij terecht met:

  • Trauma / EMDR
  • Depressie
  • Angstklachten
  • ADHD
  • Zelfbeeld
  • Lichte persoonlijkheidsproblematiek
  • Burn out

Dus wil jij snel aan de slag? En heb je het idee dat ik als therapeut bij je pas? Naam dan snel contact met mij op!

Wat houdt het in?
Meestal trekken mensen aan de bel als ze een hulpvraag hebben. Bijvoorbeeld angst, somberheid of herinneringen aan een nare gebeurtenis. Gedurende de sessies gaan we hierover in gesprek en gaan we samen kijken wat jij nodig hebt om weer met plezier door het leven te gaan.

Afhankelijk van jouw problematiek kijken we samen welke methode het beste bij jouw past. Ik ben onder andere opgeleid in cognitieve gedragstherapie, EMDR, en schematherapie. Ook maak ik soms gebruik van wat meer alternatieve lichaamsgerichte oefeningen. Deze helpen soms om beter bij je gevoel te komen.

Doordat we samen beslissen wat goed bij jou past heb je altijd een werkwijze die jouw vooruit gaat helpen. Ik volg geen standaard protocollen maar maak een plan op maat voor jou zodat je alles eruit kan halen.

patronen doorbreken

Werkwijze:
Vaak hebben we eerst even kort telefonisch contact om af te stemmen of ik je kan helpen bij je hulpvraag. Ik stuur je vervolgens een vragenlijst op. Ook plannen we een intake om het gehele verhaal verder duidelijk te maken. In die intake stemmen we ook al voor een deel vast welke vorm van behandeling we in gaan zetten en kunnen we direct vervolg afspraken inplannen.

Elke sessie duurt ongeveer 45-50 minuten en gedurende de sessie spreken we o.a. door hoe de week is gegaan en of bepaalde oefeningen gelukt zijn. Ik sluit vaak af met een ’terugval preventie plan’ zodat we kunnen kijken of je alle tools hebt waarmee je zelf aan de slag kan.

Investering:
Je kan per sessie betalen. Voor de actuele tarieven voor een losse sessie en vergoedingsmogelijkheden verwijs ik naar de pagina ‘tarieven & vergoedingen‘. Wanneer je een strippenkaart afneemt krijg je wat korting. Ik hoef namelijk maar één keer een factuur te maken en jij krijgt dan een wat lager sessie tarief! De prijzen hiervan zijn als volgt:

  • Basic: een intake & 6 sessies van €665 voor €630
  • Standaard: een intake & 8 sessies van €885 voor €787.50
  • Uitgebreid: een intake & 10 sessies van €1045 voor €935
Direct aanmelden!
Naam: *
Dit is een verplicht veld
Email: *
Geef een geldig e-mailadres op.
Telefoonnummer: *
Dit is een verplicht veld
Hulpvraag: *
Dit is een verplicht veld